DSE IT-Services powercollege ‘ICT als Succesfactor’

Bekruipt u ook wel eens de vraag hoe het nou komt dat andere bedrijven ‘het zo goed voor elkaar hebben’? In veel gevallen spelen ICT en digitalisering hierin een centrale rol. Wilt u weten hoe bedrijven ICT op een efficiënte en succesvolle manier inzetten? Zorg gewoon dat u aanwezig bent op 17 september bij ons tweede powercollege ‘ICT als Succesfactor’!

Vorig jaar vond het eerste powercollege plaats en de zeer positieve feedback hierop was de aanleiding voor deze nieuwe powercollege ‘ICT als Succesfactor’Via deze link ziet u een impressie van vorig jaar.

Deze keer hebben wij weer een aantal inspirerende en bijzondere sprekers bereid gevonden u handvatten te geven bij het succesvol toepassen van ICT binnen uw organisatie.

Spreker: Gerben Busch
Op 17 september bestaat het programma uit een drietal interactieve spreeksessies en is aansluitend gelegenheid op na te praten tijdens de DSE netwerkborrel.
Gerben Busch zal als eerste spreker het startschot geven. Binnen zijn bedrijf Briar & Backwood ondersteunt hij organisaties in hun (digitale) transformatie naar een betere klantervaring. Gerben staat met een been in marketing en met het andere in ICT. Door zijn samenwerking met nationale en internationale organisaties binnen B2B en B2C kan hij als geen ander vertellen welke impact ICT op het succes van een organisatie kan hebben. In zijn presentatie laat hij zien hoe investeringen in ICT het beste renderen.

Spreker: Menno Weij
Menno Weij is de tweede spreker bij BDO Legal gespecialiseerd in de juridische aspecten van technologie. Denk hierbij aan privacy, informatietechnologie, internet, cloud, sourcing & outsourcing, intellectuele eigendom en e-Commerce. Technologische ontwikkelingen gaan hard.  We lezen elke dag over AI, machine learning en blockchain. Wet- en regelgeving lopen daar achteraan. Juristen hebben nog al eens de neiging dan “nee” te zeggen deze initiatieven. Wie herkent dit niet; “nee, dat mag niet vanwege de AVG!”. Maar Menno ziet dit anders – hij omarmt technologie en kijkt vooral vanuit kansen en mogelijkheden. Dus zijn insteek is; “wat kan er wel?”  Menno neemt jullie daarom graag mee in zijn juridische kijk op deze technologische ontwikkelingen en vertelt waarom er juridisch meer mogelijk is dan dat je wellicht zou denken.

Spreker: Barry van Kampen
Uitsmijter van de dag is veiligheidsexpert Barry van Kampen van het Utrechtse bedrijf S-Unit. Vorig jaar nog verantwoordelijk voor een bijzonder goed gewaardeerde workshop en daardoor ook dit jaar weer gevraagd. Op een laagdrempelige wijze weet Barry de vinger op zere plek te leggen op onderwerpen rondom ICT security. Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid is van essentieel belang binnen elke organisatie en daarmee een belangrijk fundament voor succes. 

Programma ICT als Succesfactor
14:30 uur Inloop
14:45 uur Kick-off met Frank Beentjes, specialist AI, Expertsysteem en Robotica en directeur DSE IT-Services
15:00 uur Presentatie Gerben Busch, ‘Laat investeringen in ICT renderen!’
15:40 uur Presentatie Menno Weij, ‘Wat er allemaal WEL kan’
16:40 uur Korte pauze
16:50 uur Presentatie Barry van Kampen, ‘ICT security als fundament voor succes’

17:30 uur Afsluiting door Frank Beentjes met aansluitend DSE netwerkborrel

Waar, wanneer en aanmelden
Wij nodigen u hierbij uit om op donderdagmiddag 17 september, van 14:30 tot ongeveer 17:30 uur aanwezig te zijn op het DSE IT-Services powercollege. 

Aanmelden kan via deze link.

Locatie:
Villa Westend
Westlaan 41
1991 AL Velserbroek
www.villa-westend.nl

Vorig bericht
5 tips; komt u uit met uw ICT-budget?
Volgend bericht
De 5 coolste nieuwe ICT-items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu