Installatie van EASYS

Afgelopen week heeft onze collega Jan Bodt de EASYS plugin voor Outlook geïnstalleerd bij ChemFlow Doseertechniek BV.

Deze plugin is een zeer waardevolle aanvulling op de software van ENK Software BV waarmee het voor bouwbedrijven en installateurs mogelijk is om inkomende en uitgaande e-mails met ordergegevens en afspraken te archiveren. Hierdoor kan deze informatie eenvoudig en snel worden teruggevonden in de mailbox wat tijd en kosten bespaart. Net als vele andere klanten gebruikt Chemflow deze plugin naar volle tevredenheid.

Zou u ook gebruik willen maken van de EASYS plugin? Of heeft u behoefte aan software die aansluit bij de specifieke wensen van uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op en we kijken graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem hiervoor contact op met DSE.

Vorig bericht
Thuiswerken is een blijvertje
Volgend bericht
Hoe automatisering zorgt voor een positieve merkbeleving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu