Waarom maatwerk software?

Maatwerk software wordt ontwikkeld zodat het aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Hoewel volledige maatwerk software wellicht niet voor elke organisatie nodig is, heeft de toevoeging van maatwerk tools enkele belangrijke voordelen. Schaalbaarheid en compatibiliteit zijn daar twee voorbeelden van.

Door software modulair op te bouwen en gebruik te maken van losse componenten kan er op een later moment eenvoudig herschreven worden zonder dat de systemen die er gebruik van maken daar hinder van ondervinden. Bij een uitbreiding van of een differentiatie binnen uw bedrijf hoeven uw bedrijfsprocessen niet aangepast te worden aan de software. De software kan aangepast worden aan uw bedrijfsprocessen. Ook na de oplevering kan maatwerk software worden doorontwikkeld waardoor het kan meegroeien met uw organisatie, los van – of naadloos aansluitend op – andere systemen.

Ons voornaamste doel is om samen met u betrouwbare, toekomstbestendige software te ontwikkelen. Wij leveren software die bij het huidige ontwerp, maar ook in de toekomst de beste oplossing voor uw bedrijf biedt. Of de business nu groeit, krimpt of door de jaren heen gewoon verandert, met maatwerk software blijft u als bedrijf flexibel.

Door software modulair op te bouwen en gebruik te maken van losse componenten kan er op een later moment eenvoudig herschreven worden zonder dat de systemen die er gebruik van maken daar hinder van ondervinden. Bij een uitbreiding van of een differentiatie binnen uw bedrijf hoeven uw bedrijfsprocessen niet aangepast te worden aan de software. De software kan aangepast worden aan uw bedrijfsprocessen. Ook na de oplevering kan maatwerk software worden doorontwikkeld waardoor het kan meegroeien met uw organisatie, los van – of naadloos aansluitend op – andere systemen.

Ons voornaamste doel is om samen met u betrouwbare, toekomstbestendige software te ontwikkelen. Wij leveren software die bij het huidige ontwerp, maar ook in de toekomst de beste oplossing voor uw bedrijf biedt. Of de business nu groeit, krimpt of door de jaren heen gewoon verandert, met maatwerk software blijft u als bedrijf flexibel.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem hiervoor contact op met sales@dseit.nl of bel naar 0251-278990. Wij helpen u graag!

Vorig bericht
Maatwerk software voor complexe bedrijfsprocessen
Volgend bericht
Een order managementsysteem dat zorgt voor lagere kosten en bijdraagt aan een optimale klantenervaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu