Ransomwaredetectie gratis tot 31 januari 2022

Alle Full-Service relaties en klanten met ‘D-Check’ ontvangen tot 31 januari 2022 ‘RMM Ransomeware Detection (RWD)’ gratis.
Op aanvallen van kwaadwillende kan goed worden geanticipeerd met behulp van de ransomware detectie. Deze service zorgt ervoor dat uw bedrijf niet digitaal gegijzeld kan worden. 

Goede bescherming van de ICT omgeving is van essentieel belang voor de continuïteit van uw organisatie. Het aantal ransomware aanvallen is het afgelopen jaar exponentieel toegenomen. Geen bangmakerij, maar helaas de keiharde realiteit. Maar er zijn mogelijkheden om u te beschermen tegen ongewenste indringers. En gelukkig is dat tot 31 januari 2022 helemaal gratis. 

Uw organisatie op slot
Als de laatste medewerker vertrokken is gaat de deur op slot en het alarm aan. Maar hoe zit dat met uw ICT netwerk? Is dit beveiligd of kan uw bedrijfsinformatie op eenvoudige wijze gegijzeld worden?

Wat u in ieder geval niet wilt is dat uw medewerkers niet meer bij hun werk kunnen komen. Zeker voor 24/7 bedrijven is dit een zeer ongewenst scenario. Aanvallen op grote organisaties binnen de infra-, reisbranche en financiële sector maakten 57% uit van het totale aantal aanvallen.  Bouw- en constructiebedrijven waren in 10% van de gevallen het doelwit.

Losgeld
Het digitaal gijzelen van een organisatie gebeurt meestal met een reden; losgeld. Per geval wordt gemiddeld 8,5 miljoen euro losgeld gevraagd. Soms zelfs het dubbele. Voor het vrijgeven van de versleutelde gegevens én voor het geheimhouden van de gegevens moeten vaak flinke sommen geld betaald worden. Eenmaal in deze positie kan het moeilijk zijn om van deze cybercriminelen af te komen. Ook na betaling van het losgeld kan het voor komen dat ze nogmaals geld vragen om gegevens geheim te houden.

Is mijn organisatie veilig?
Voor alle relaties met D-Check en een Full Service contract bent u gratis beschermd met RMM Ransomware Detection t/m 31 januari 2022. Voor wie geen gebruik maakt van bovenstaande diensten, adviseren wij contact met ons op te nemen om te onderzoeken of uw organisatie beschermd is tegen cyber-aanvallen. Het is een kleine moeite, maar bespaart u veel kopzorgen in de toekomst. Zo kunt u zich concentreren op het managen van uw organisatie, en houden wij deze veilig!  

Meer weten over ransomwaredetectie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te mailen naar sales@dseit.nl of bel 0251-278990. Wij helpen u graag met een advies op maat!