De moderne werkplek voor u

Werkplekken veranderen. Niet alleen doordat de familiefoto op uw bureau is geüpdatet of omdat u een nieuwe stoel heeft, ook door ontwikkelingen. Zo was er de grote ontwikkeling door de pandemie. We moesten massaal thuiswerken en daar een plekje veroveren om ongestoord te kunnen werken. Maar ook digitale ontwikkelingen zorgen voor verandering op de werkvloer, zoals die van Microsoft. Zij bieden nu het moderne werken, maar wat houdt dat precies in? 

Wat is de moderne werkplek van Microsoft?

De werkplek waar we het nu over hebben, is gebouwd rond Microsoft 365. Deze werkplek bestaat uit het beste van Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Deze oplossing zorgt ervoor dat uw medewerkers op een veilige manier kunnen samenwerken. Dat niet alleen, u en uw medewerkers kunnen ook werken waar en wanneer u wilt. Helemaal vanuit de cloud en dat maakt deze moderne werkplek sneller, eenvoudiger en veiliger om mee te werken. Door te werken vanuit de cloud beschikt u over de beste beveiliging van uw bedrijfsdata. Dit alles is tegenwoordig een vereiste voor de productiviteit en het tevreden houden van werknemers en klanten. 

Direct aan de slag op ieder apparaat

Tevens kunt u met de moderne werkplek op ieder gewenst apparaat aan de slag en creëert u een gepersonaliseerde werkplek. Want zeg nou zelf, wat is er beter dan een werkplek die zo ingericht is dat u direct aan de slag kunt, alle bestanden beschikbaar zijn, en dit in een omgeving die voor u prettig werkt? 

Zo’n gepersonaliseerde moderne werkplek klinkt natuurlijk goed, maar misschien is het in de huidige tijd ook wel noodzakelijk om deze te creëren. Tegenwoordig is het maar wat makkelijk om een potentiële klant te ontmoeten in uw favoriete koffiezaak en dan is het van belang om alles bij de hand te hebben. Maar ook door de opkomst van thuiswerken is het belangrijk om met tools te werken die hierop aansluiten. Maar er zijn nog meer redenen om over te stappen naar de moderne werkplek.

Welke redenen dat zijn?

Zoals gezegd is het een veilige manier van (samen)werken, waar u zich ook bevindt en van welk apparaat u ook gebruikmaakt. Deze moderne werkplek biedt ook uitgebreide beveiligingsmaatregelen voor onder andere authenticatie en databescherming. Enterprise Mobility + Security (EM+S) van Microsoft voldoet aan vereiste wetgevingen. EM+S biedt ook de mogelijkheid om toegang tot uw omgeving en die van uw medewerkers te beschermen en apparaten te beveiligen. Maar dat is niet alles, het programma biedt meer. Zo kan het de data van uw organisatie beschermen en daarnaast ook inzicht geven in gevaren of verdacht gedrag binnen uw omgeving. Zo blijft u op de hoogte van het wel en wee van uw werkplek. Naast alle beveiligingsmaatregelen bent u er ook van verzekerd dat u altijd in de laatste softwareversie van onder andere Word, Excel, PowerPoint en Outlook werkt. 

Bent u klaar voor de overstap?

In het nieuwe jaar direct de overstap maken, of heeft u misschien nog behoefte aan meer informatie? Dat kan natuurlijk. Voor meer informatie of het snel uitrollen van de moderne werkplek binnen uw organisatie, neemt u contact op met onze medewerkers via sales@dseit.nl of bel 0251-278990.