Scherp in beeld; 3 gadgets voor op het (thuis)kantoor

In het gemiddelde kantoor is veel slimme elektronica te vinden, maar welke zaken zijn nu handig om in te investeren? Om u een handje op weg te helpen hebben wij hier drie geweldige items in de spotlight gezet, met een rode draad van hoge resolutie en natuurlijk de nieuwste technologie.

De HP Z38c is een high end monitor die gericht is op zakelijk gebruik, zoals in het kantoor of voor vormgeving. Het panoramische 37.5 inch curved display zorgt ervoor dat u nooit ruimte tekort zult komen, zelfs als u met meerdere programma’s tegelijk aan het werken bent. Het gevormde scherm ziet er niet alleen futuristisch uit, het is ook functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat de kijkhoek zo loodrecht mogelijk op het oppervlak van het scherm blijft. Verder is dit scherm ook uitgerust met 4K-brede resolutie, dus alles is haarscherp. Het scherm kan aan de muur opgehangen worden, maar het heeft ook een verstelbare voet. Hiermee kan zowel de hoogte als de hoek van het scherm in alle richtingen veranderd worden, zodat u het zo ergonomisch mogelijk neer kunt zetten. Ook interessant – het scherm functioneert met maar één kabel, namelijk een USB-C, waar video, data en stroom tegelijk door aangevoerd worden. Dat is overigens niet de enige mogelijkheid, er zijn ook aparte poorten voor al deze zaken. Maar toch is het een mooie, opgeruimde optie voor wie daarvan houdt. Dus of u nou data analyseert of een video wilt animeren, deze monitor zal op geen enkel vlak tekort schieten. 

De HP Reverb G2 is de Virtual Reality headset van HP. Wel leuk dat VR, maar niet heel nuttig, toch? Zeker wel! VR wordt al bij veel verschillende organisaties ingezet voor bijvoorbeeld training en design. Of het gebruiken van VR bij uw werk of in uw bedrijf handig kan zijn, is een overweging die u zelf moet maken, maar als u een VR headset nodig heeft bevelen wij deze zeker aan. De Reverb G2 is een lichte, comfortabele headset met als grootste voordelen zijn hoge resolutie (2160×2160 per oog) en breed field of view. Hierdoor valt er meer tegelijk te zien in een hogere resolutie dan bij de concurrerende headsets. HP heeft al een nieuwe versie van de G2 aangekondigd, namelijk de ‘omnicept’. Hoewel HP met dit nieuwe model nog hogere specificaties belooft, denken wij toch dat het origineel de sweet spot zal blijven als het gaat om de prijs-kwaliteitverhouding.

De Logitech BCC950 is een ideaal apparaat die de oplossing biedt voor een actueel probleem. U kent het misschien wel, een enkele collega werkt thuis maar de rest is op kantoor, dat wordt een video conference call. Bijvoorbeeld een Zoom of een Microsoft Teams meeting. Maar hoe verbindt u een groep mensen die in dezelfde ruimte zijn met een video conferencing call? U zou elke persoon apart kunnen verbinden, maar dan kan er echo ontstaan. Oké, een enkele verbinding dus. Maar zie dan maar iedereen in beeld en goed verstaanbaar te krijgen, dat is erg lastig, vooral wanneer er anderhalve meter afstand gehouden moet worden. Daarom is er dus een video conferencing system zoals de BCC950. Het is een soort losstaande bestuurbare webcam met een microfoon en een speaker. Hij is in staat om een gehele kamer goed verstaanbaar te maken, terwijl achtergrondgeluid en echo weg worden gefilterd. De camera is bestuurbaar en van hoge kwaliteit, iets waar Logitech webcams al langere tijd bekend om staan. Dit alles, aangevuld door een inbegrepen afstandsbediening, maakt de BCC950 van Logitech een uitstekende toevoeging aan het kantoor van vandaag de dag.

Meer weten over beeldschermen of andere elektronica en ICT producten voor uw kantoor? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te mailen naar sales@dseit.nl of bel 0251-278990. Wij helpen u graag met een advies op maat!