DSE Veilige Basis

Focus op veiligheid

Uw bedrijfsnetwerk
altijd up-and-running

Als ondernemer wilt u ervan op aan kunnen dat het bedrijfsnetwerk altijd up-and-running is en onvoorziene problemen snel en doelgericht worden verholpen. Netwerk- en informatiebeveiliging speelt hierbij een cruciale rol. Met ons kant-en-klare onderhoudspakket DSE Veilige Basis bent u er zeker van dat uw medewerkers veilig gebruik kunnen maken van het netwerk en hun (thuis)werkplek.

Totaalpakket
inclusief Security Officer

DSE IT-Services is niet alleen uw tech­nische partner, maar ook uw bedrijfs­matige partner. Dat betekent dat we pro­actief met u meedenken over de meest efficiënte inrichting van uw IT-diensten en de veilig­heid daarvan. DSE Veilige Basis is zo samengesteld dat het pakket alle noodzakelijke security-producten bevat en een Security Officer met kennis van alle actuele wet- en regelgeving u ondersteunt bij de implemen­tatie van internationale veiligheidsnormen. Voor ons een uitdaging, voor u een zorg minder.

Antivirussoftware en
training van medewerkers

Bij DSE IT-Services is uw veiligheid onze focus.

Het DSE Veilige Basis-pakket bevat daarom uitgebreide anti­virus­software om verstoring van of on­ge­wenste toegang tot uw computer­systemen te voorkomen en staan wij u bij met de training van uw mede­werkers omtrent veilig werken.

De voordelen van DSE Veilige Basis
op een rij:

• Alle essentiële en noodzakelijke security-producten in één pakket
• Security Officer
• Ondersteuning bij de implementatie van ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging
• Uitgebreide anti malware/antivirus
• Awareness-training van medewerkers omtrent veilig werken