DSE IT-Services en Microsoft 365

Microsoft laat zien dat ze met Microsoft 365 een enorme sprong hebben gemaakt ten opzichte van Office 365. Hierdoor krijgt u bijzondere krachtige tools in handen om uw bedrijf en werkprocessen te optimaliseren. Wij begrijpen best dat u hierbij wellicht wat hulp bij kunt gebruiken. En dat is nu precies wat wij willen bereiken met deze themanieuwsbrief. Informeren, inspireren en optimaliseren. Hierbij is onze rol adviserend, ook op (ICT)strategisch niveau. Daarnaast helpen wij met de implementatie op de werkplek, maar ook thuis. Natuurlijk begeleiden wij uw medewerkers.

Over updates hoeft u zich niet druk te maken. Omdat het een Cloud gebaseerd product is, zorgt Microsoft dat 365 altijd up-to-date is. Dat scheelt tijd en zorgen en garandeert optimale veiligheid.

Wij helpen u beter en optimaal gebruik te maken van alle tools die Microsoft 365 te bieden heeft. En voor ieder bedrijf verschilt dit, dus adviseren wij bij de keuze voor de juiste abonnementsvorm. Zo zorgt DSE IT-Services voor echte oplossingen die werken en uw bedrijf verder brengt.