ISO 27001 certificering voor DSE IT-Services

ISO 27001 is wereldwijd een belangrijke norm  voor informatiebeveiliging. DSE IT-Services ziet het belang van certificering en komt hierin ook tegemoet aan de eisen die opdrachtgevers stellen aan hun ICT partner.

ISO 27001 beschrijft hoe u procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen uw organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak (bron:NEN).

Phil Jonkhart van DSE IT-Services, “Wij hebben een voorbeeldfunctie m.b.t. veilig omgaan met informatie. Vanzelfsprekend werken wij al volgens alle gestelde eisen en normen, maar het is goed om dit ook in de markt uit te kunnen dragen d.m.v. deze certificering. Onze verwachting is dat wij in juli van dit jaar volledig ISO 27001 gecertificeerd zijn.”

Voor meer informatie over de ISO 27001 certificering kunt u contact opnemen met Frank Beentjes via info@dseit.nl of bel naar 0251-278990. 


Vorig bericht
Voorkom stofnesten in uw ICT apparatuur!
Volgend bericht
Met VoIP telefonie is meer mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu