Nieuwe medewerker DSE IT-Services: Dave Huisman

Vanaf mei dit jaar is de 21-jarige Dave Huisman uit Beverwijk in dienst getreden bij DSE IT-Services. Dave zal als verkoop-binnendienst medewerker relaties te woord staan en adviseren m.b.t. ICT oplossingen. Dave was voorheen werkzaam als sales-consultant.

Met name de affiniteit met ICT en het persoonlijke, niet te formele karakter van DSE IT-Services was de reden om voor ons bedrijf te kiezen. Wij heten Dave natuurlijk van harte welkom en wensen hem succes met zijn nieuwe baan. 

Vorig bericht
Full Service zonder zorgen
Volgend bericht
Windows 10 meest gebruikte besturingssysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu