Team up met Microsoft Teams

Videobellen, simpel toch? Afspraak inplannen en bellen maar. U ziet en hoort uw gesprekspartners en andersom. De afgelopen jaren is deze vorm van communiceren gemeengoed geworden en mede door deze ontwikkeling is het thuiswerken en hybride werken niet meer uit onze samenleving weg te denken. Dat binnen Teams veel mogelijkheden zijn weet u waarschijnlijk al, maar graag wijzen wij u op wat opties die nog niet iedereen kent.

Wist u bijvoorbeeld dat Teams ook geschikt is voor vaste telefonie. Alleen zijn de mogelijkheden beperkter in vergelijking met andere oplossingen die DSE IT-Services in huis heeft. Vraag uw DSE-adviseur voor meer informatie.

En hybride werken? Dat is Teams Phone voor uw medewerkers een eitje. Alle oproepen kunnen beantwoord of gestart worden via Phone via ieder gewenst apparaat. Het is niet meer nodig te wisselen van device of programma.

Weten hoe cosmetisch bedrijf L’Oréal hybride werken heeft geïmplementeerd? Lees dan de uitgebreide klantencase. Is er nog meer? Jazeker, voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen, dan helpen wij u verder.