De 4 coolste nieuwe ICT-items voor op kantoor

Innovatie op ICT gebied is er veelal op gericht om het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of u nu duurzaam wilt werken, de productiviteit wilt verhogen of gewoon toe bent aan iets nieuws. Wij hebben een aantal nieuwe, slimme, innovatieve ICT producten uitgezocht, zodat u hiermee jaren vooruit kunt!

reMarkable 2
De paper tablet fabrikant ‘reMarkable’ begint binnenkort met het leveren van de tweede versie van zijn gelijknamige tablet. Het product komt met een pen waarmee gebruikers kunnen schrijven of tekenen, en aantekeningen kunnen maken op bestaande documenten. Een alternatief bieden voor papier, dat is het doel van reMarkable. Dit doen ze met behulp van hun speciale ‘canvas display’. Met dit scherm benaderen ze het oppervlak van papier, en pengevoel dat het materiaal heeft, zo dicht mogelijk. Ook hebben ze de punt van de bijbehorende stylus zo veel mogelijk op klassiek schrijfgerei laten lijken. Dit alles om de gebruiker het gevoel te geven dat ze met echt papier aan het werk zijn. 

De tweede uitvoering, de reMarkable 2, wordt dunner, sneller en goedkoper dan de eerste editie. Met het nieuwe prijskaartje van $399 is het flink wat goedkoper geworden, en begint het een interessante optie te worden voor bedrijven die streven naar een papierloos kantoor. Op dit moment is een pre-order mogelijk en verzending zal naar verwachting in november zijn. 

Surface Book 3 en Surface Go 2
Interessant voor wie van plan was om een nieuwe laptop aan te schaffen, Microsoft heeft de nieuwste toevoegingen aan de Surface Series bekendgemaakt. Zo zijn onlangs Surface Book 3 en Surface Go 2 te bestellen (via DSE IT-Services). De Surface Book dicht de kloof tussen laptops en tablets, door een apparaat te creëren die van beide gemakken is voorzien. Zo is Surface Book 3 lichter en dunner dan de meeste laptops, en heeft meer mogelijkheden dan een tablet. Een toetsenbord en muis kunnen aangesloten worden, maar wanneer dat niet mogelijk is kan de Surface Book door middel van het touchscreen bediend worden. De Surface Go 2 is het kleine broertje van de Surface Book 3, het is hetzelfde apparaat in een andere prijscategorie en met andere eigenschappen. Het verschil is dat de Go een kleiner scherm, en lichtere specificaties heeft. Naast deze twee producten is ook Surface Dock 2 verschenen. Door middel van een simpele, magnetische schakeling kan hiermee de werkruimte uitgebreid worden. Vanzelfsprekend zijn in het Surface Dock alle connecties aanwezig die een hedendaags werkstation nodig heeft om flexibel, thuis of op kantoor, te kunnen werken. 

De perfecte beeldschermen voor op kantoor
Om een kantoor luxueus én productief aan te kleden is er misschien geen beter product dan Samsungs ‘The Frame’. The Frame is een serie smart tv’s die in meerdere formaten beschikbaar zijn. Het QLED-scherm behoort tot de hoogste kwaliteit die Samsung levert en alle beelden in Ultra HD 4K zien er fantastisch uit. Maar pas wanneer The Frame uit staat, onderscheidt hij zich echt van andere televisies. Normaal staat een televisie uit en is een groot zwart vlak zichtbaar, wat niet echt visueel aantrekkelijk is. Bij The Frame is het mogelijk om in plaats van een zwart vlak een schilderij te tonen. Dit is zelfs zo overtuigend, dat iemand die niet beter weet zal denken dat het een echt schilderij is. Dit effect wordt bereikt door de lichtgevoelige helderheid van de televisie. The Frame past zich aan het licht aan en aan de kleurtemperatuur van de kamer. De televisie lijkt hierdoor niet op een lichtbron en de illusie is hierdoor zeer realistisch. 

Meer weten over slimme, innovatieve ICT producten voor uw kantoor? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te mailen naar sales@dseit.nl of bel 0251-278990. Wij helpen u graag met een gedegen advies!

Vorig bericht
Wifi 6 komt eraan, maar is uw huidige netwerk wel veilig?
Volgend bericht
Trailblazer digitale transformatie; Gerben Busch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu