DSE WordPress Secure

Uw WordPress website veilig online

WordPress is marktleider op het gebied van websites en geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen. De populariteit van WordPress heeft ook een keerzijde. Hackers proberen regelmatig websites ‘binnen’ te dringen en dat doen ze het liefst bij sites die niet goed beveiligd zijn. Hoe zit het eigenlijk met de beveiliging van uw website?

Voor veel bedrijven is de website meer dan alleen een reclamezuil waar geïnteresseerden informatie kunnen opvragen. Er is een webshop ingebouwd dat in verbinding staat met de productie of het magazijn en deze site heeft natuurlijk mogelijkheden om te afrekenen. Wellicht heeft u een ‘mijn omgeving’ voor uw klanten of medewerkers en staat daar privacy gevoelige informatie. Een webshop die gehackt is levert geen omzet, en een datalek kan naast een boete ook imagoschade opleveren. 

Daarom is het verstandig goed na te denken over de beveiliging van uw website. 

Zonder zorgen online
WordPress moet regelmatig onderhouden worden om de veiligheid van uw organisatie en die van bezoekers te garanderen. Omdat WordPress het meest gebruikte CMS is voor websites is het ook interessant voor kwaadwillende hackers. Om die reden komt WordPress regelmatig met nieuwe beveiligingsupdates. Voor veel ondernemers, maar ook voor een ICT afdeling is het verstandig de website veilig te houden door een WordPress onderhoudspakket af te nemen. 

Bijvoorbeeld via DSE WordPress Secure houdt u de website veilig zonder zorgen en zorgt u dat uw business altijd door kan. 

DSE WordPress Secure
Voor een vaste fee per maand zorgen wij dat uw website veilig is voor hackers. En dat is niet alles. WordPress komt regelmatig met updates die de werking van de site optimaliseert. Wij zorgen dat deze updates periodiek uitgevoerd worden en hierdoor is uw site veilig en up-to-date. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan is dat snel opgelost. Doordat wij op de achtergrond steeds updates draaien, is de site binnen no time weer live. Het mooie is; al vanaf 25 euro per maand is uw website 24/7 beveiligd. 

Services
Ons onderhoudscontract voorziet in een aantal services, die uw website veilig en operationeel houden. Hieronder een overzicht;

Updates
Wij voeren een maandelijkse totaal update uit. Hierbij installeren wij de nieuwste versie van WordPress, updaten plug-ins, thema’s en vertalingen. Natuurlijk controleren wij ook of uw website nog werkt na het installeren van de updates.

Back-ups
Dagelijkse back-up van uw website. Deze wordt opgeslagen op onze servers zodat bij calamiteiten uw website met een druk op de knop is te herstellen.

Database optimalisatie
De database van uw site loopt langzaam vol en kan ervoor zorgen dat de website langzamer wordt. Doordat wij de database regelmatig optimaliseren, garanderen wij de optimale snelheid van uw site. 

Spam controle
Een WordPress site kan te maken krijgen met spam. Wij adviseren u hoe dit het beste is te voorkomen. 

Waakdienstregeling
Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Dit is een optioneel en een aanvullende service. Door gebruik te maken van onze waakdienstregeling kunt u ons, ook buiten kantoortijden, altijd bereiken. 

Echte oplossingen die bijdragen aan uw business
DSE IT-Services is expert op het gebied van websitehosting. Wij adviseren om bij een hostingpakket van DSE IT-Services ook meteen een WordPress onderhoudspakket af te nemen. Voor slechts 25 euro per maand maken wij uw website veiliger. Door een DSE WordPress Secure onderhoudscontract af te sluiten is uw website veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker. En dat is beter voor business!

Meer weten over de veiligheid van uw website? Neem hiervoor contact op met sales@dseit.nl of bel naar 0251-278990.


Vorig bericht
Drie handige ICT gadgets voor op het werk en thuis
Volgend bericht
Thuiswerken is een blijvertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu