De nieuwste office gear en software voor 2022

Het is inmiddels wel bekend dat de huidige manier van werken een blijvertje zal zijn. Medewerkers zijn flexibeler dan ooit en werken zowel vanuit huis of kantoor als op locatie bij de klant. Dat betekent ook dat de apparatuur mee evolueert en van alle gemakken voorzien moet zijn. Ook voor dit jaar zijn er nieuwe kantoorbenodigdheden om uw vingers bij af te likken, die en inhaken op de huidige werktrend. DSE IT-Services zal er drie voor u uitlichten. 

HP All-in-One PC devices voor een hybride werkervaring 

Een betrouwbare PC die zowel voor werk als privé gebruikt kan worden. Het is tegenwoordig een vereiste om goede apparatuur te hebben als het gaat om online of hybride overleggen. Uiteraard wilt u een goede camera in uw apparaat, zodat anderen u niet als een verzameling pixels zien. Ook is het geluid van belang, het liefst geen ruis, en als u eens gaat verzitten moet het volume hetzelfde blijven. 

Met de HP All-in-One PC hoeft u zich geen zorgen te maken over al deze zaken. Deze desktop van HP is erop gemaakt om u te voorzien van alle benodigdheden. Dit met oog op het huidige werken waarbij u online gezien en gehoord moet worden. De nieuwste HP AiO’s worden standaard uitgerust met HP Presence. Deze HP Presence-lijn is gericht op producten die tijdens vergaderingen van belang zijn. Niet alleen aan juiste hardware is gedacht, maar ook aan de software is gedacht. Zo hebben de HP All-in-One PC’s niet alleen een goede camera, maar bent u met HP Auto Frame ook altijd goed zichtbaar. Om ruis te voorkomen, is er een Al-noise reduction ingebouwd die ongewenste geluiden wegfiltert. 

Meeting in VR

Een meeting bijwonen achter de laptop of PC en bij iedereen in de boekenkast kunnen kijken. Of u kijkt tegen het wasgoed op de strijkplank van uw collega aan. We kennen het sinds enige tijd allemaal. Online overleggen met achtergronden die ons afleiden van de eigenlijke bespreking. Dat is verleden tijd met Microsoft Mesh Preview. Geen saaie ruimte, vage achtergronden van een zonnig strand of afleiding door een gevulde boekenkast. Nee, met Mesh bent u in staat om verbinding te maken met een holografische aanwezigheid, een ruimte te delen en overal ter wereld samen te werken. 

Bevindt u zich samen met anderen in een comfortabele ruimte met uitzicht over een mooie skyline. Zo kan iedereen zich concentreren op de vergadering en zal deze vele malen productiever zijn. Daar blijft het niet bij, want gebruikers kunnen samen inhoud visualiseren en aantekeningen maken in een gedeelde 3D-ruimte. Mesh zorgt voor een natuurlijke samenwerkingservaring in mixed reality en 3D-avatars. Tevens weet u door de ruimtelijke audio waar uw medegebruikers zich ten opzichte van u bevinden. 

Voor zakelijk gebruik de nieuwe Surface Pro 8 

Het is al lange tijd bekend; werknemers werken flexibeler dan ooit en deze flexibiliteit wordt dan ook gevraagd van apparatuur die gebruikt wordt. Uit onderzoek onder bedrijfsleiders wordt zelfs verwacht dat de helft van de medewerkers volledig of gedeeltelijk vanuit huis zal blijven werken. Ook is de verwachting dat medewerkers meer flexibiliteit willen hebben. Oftewel; werken op locatie. De nieuwe Surface Pro 8 komt daarin iedereen tegemoet. In combinatie met het toetsenbord een handzame laptop, met de pen uitermate geschikt om handgeschreven notities toe te voegen of een contract te ondertekenen en als tablet handig voor een conference call. 

Voor meer informatie over deze producten kunt u terecht bij een van de DSE IT-Services medewerkers. U kunt hen bereiken via sales@dseit.nl of bel 0251-278990.