DSE IT-Services sloot 2022 mooi af!

DSE IT-Services is vanaf heden Erkend Stagebedrijf voor hbo/wo. De aanvraag van DSE is behandeld door Stichting Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs en goedgekeurd. We hebben alle stappen doorlopen en dit met succes afgerond. Studenten die een stage zoeken kunnen onze vacatures vanaf nu vinden op hbo-stagemarkt.nl

Hoe is het zo gekomen?

DSE IT-Services heeft al eerder stagiaires begeleid, maar nu kwam de tijd om hier meer mee te doen. Het officieel aan te pakken, met een certificaat van Stichting ELBHO om een Erkend Stagebedrijf te worden. 

Hoe nu verder?

Het hebben van de titel Erkend Stagebedrijf brengt ook een mooi certificaat met zich mee. Het hierbij geleverde beeldmerk van Stichting ELBHO zullen wij dan ook gaan meenemen in onze zakelijke communicatie. Daarnaast is DSE IT-Services niet alleen Erkend Stagebedrijf, maar mogen wij nu ook deelnemen aan de stagemarkten, georganiseerd op hogescholen en universiteiten. 

Niet alleen willen wij graag studenten helpen en begeleiden tijdens (afstudeer)stages, ook hopen wij hier toekomstige medewerkers te ontmoeten. Een stage is een mooie tijd waarin beide partijen elkaar leren kennen en waaruit bepaald kan worden of er potentie is voor een contract binnen ons bedrijf. 

DSE IT-Services zal zich blijven ontwikkelen, want de erkenning wordt afgegeven voor een periode van drie jaar. Daarna zullen wij, net als ieder ander bedrijf, opnieuw gevalideerd en erkend worden. 

Wie komen er stage lopen?

Zoals eerder vermeld, gaan wij in onze zakelijke communicatie uitdragen dat DSE IT-Services Erkend Leerbedrijf is. Daarnaast zullen onze stagevacatures online komen op de erkende site van Stichting ELBHO, hbo-stagemarkt.nl. Indien wij meedoen aan een stagemarkt op hogescholen en universiteiten, dan zal daar natuurlijk ook over gecommuniceerd worden. Wij geven in ieder geval nu en in de toekomst studenten goede begeleiding, zodat wij het certificaat van Erkend Leerbedrijf waardig zijn. 

Kent u iemand die een ICT stageplek zoekt bij een Erkend Leerbedrijf? Verwijs ze dan door naar DSE IT-Services op hbo-stagemarkt.nl of dseit.nl. Voor meer informatie over stage lopen bij DSE IT-Services kan contact opgenomen worden via info@dseit.nl of 0251-278990.

Vorig bericht
De moderne werkplek voor u
Volgend bericht
Van overvol bureau naar één druk op de knop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.